Guanyar Alcoi convoca a la ciutadania a l’elaboració del seu programa electoral.

Guanyar Alcoi està elaborant el programa amb el qual concorrerà a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig debatent-lo de forma participada junt amb la ciutadania. Els membres de la candidatura estan duent a terme diverses reunions amb associacions veïnals i altres col·lectius per tal d’escoltar-los i incorporar les seues propostes al programa. Per tal d’obrir este procés a la ciutadania, tal com s’ha fet amb l’elecció de la candidatura amb primàries obertes o també la presa de decisions en assemblees obertes s’han plantejat dos camins complementaris, de forma presencial o telemàtica.

El pròxim dissabte 1 d’abril a les 10.30 hores la plataforma ciutadana ha convocat als seus simpatitzants però també a tota la ciutadania a l’elaboració del seu programa electoral. Les propostes de la formació per a la legislatura que ara hi ve es divideixen en cinc eixos:

Eix 1: Ciutat sostenible i resilient

Eix 2: Ciutat per a viure amb dignitat

Eix 3: Ciutat per a treballar

Eix 4: Ciutat de la cultura i l’educació

Eix 5: l’Ajuntament al servei de la ciutat

En esta jornada de treball es distribuirà la feina en diferents grups de treball en els quals es reuniran les idees de cara a incorporar tot allò que vaja decidint-se en comú. Qualsevol ciutadà o ciutadana que vulga fer les seues aportacions, expressar el seu punt de vista, o incidir en algun aspecte de la gestió local, està convidat.

A més a més del treball presencial del dissabte 1 d’abril, la formació ha activat una opció per a poder fer propostes a través del seu web: https://www.guanyaralcoi.com/fes-teu-el-programa-de-guanyar-alcoi/

Com assenyala Sergi Rodríguez, cap de llista de la candidatura de la plataforma ciutadana: “Totes i tots tenim vides molt complicades, però l’acció política és fonamental per a poder promoure els nostres drets com a ciutadans. Hem obert un procés d’elaboració de les propostes per un Alcoi on siga més senzill viure i per a que el nostre ajuntament no vaja a la contra del benestar de la majoria. Qualsevol veí i veïna d’Alcoi serà benvingut el pròxim dissabte 1 d’abril, però si no podeu vindre podeu entrar a la pàgina web de Guanyar i fer les vostres propostes. Ens fa falta molta gent treballant i pensant per a aconseguir l’Alcoi que ens mereixem.”

Pàgina web on es poden fer aportacions al programa electoral de Guanyar Alcoi: https://www.guanyaralcoi.com/fes-teu-el-programa-de-guanyar-alcoi/

Related Articles

Back to top button