La reforma de l’Andreu Sempere una mostra més del fracàs de Francés i el seu equip en defensar els interessos dels alcoians i alcoianes

Silvestre parla d’iniciar l’obra als inicis del curs 2023-24, sis anys més tard del previst.

La conselleria d’Educació, arran d’una pregunta formulada per la diputada Estefania Blanes, reitera que des de 2018 les competències de l’obra han estat delegades a l’Ajuntament d’Alcoi.

Silvestre, davant de la feina de seguiment dels regidors de Guanyar Alcoi, parla ja d’iniciar l’obra al començament del curs 2023-24.

La necessària reforma de l’IES Andreu Sempere no té, a hores d’ara, data d’inici. Tot i que fa dècades que és un clam per part d’una comunitat educativa que aplega a 450 estudiants i les seues famílies. I tot i que des de 2018 la Conselleria d’Educació va delegar competències en l’Ajuntament d’Alcoi per a que es pogueren desenvolupar les obres de la manera més àgil i encertada possible, l’Ajuntament d’Alcoi, primer amb Alberto Belda i després amb Jordi Silvestre, no han sabut solucionar un element fonamental en el benestar de centenars de ciutadans i ciutadanes d’Alcoi. Com assenyala el regidor de la plataforma municipalista Mauro Colomina: “Durant tota la legislatura hem estat fent un seguiment constant de l’obra i sempre, sempre, hem rebut la mateixa resposta per part del govern d’Alcoi: no saben quan començarà. I ja no saben si és perquè no saben com gestionar l’obra o bé perquè no volen donar suport a l’educació pública.”

Les constants errades de l’equip de govern encapçalat per Francés han endarrerit l’obra tant que Conselleria d’Educació ha hagut d’ampliar la dotació pressupostària passant dels 3,9 milions d’euros als 6,2 milions d’euros. Però ni així Guanyar ha rebut una resposta fiable per part del govern municipal. En aquest sentit, Sergi Rodríguez, alcaldable de Guanyar Alcoi per a les eleccions municipals de 2023 ha reiterat el compromís de la formació amb l’educació pública, l’única garant del benestar de tota la ciutadania d’Alcoi i ha volgut manifestar: “la propaganda que fa el govern de la seua bona gestió entropessa cada dia amb la realitat que mostra quotidianament el contrari. El govern del PSOE no és un bon gestor, el que fa simplement és aparentar-ho. Alcoi necessita gent que sàpiga resoldre els seus problemes, no crear-ne més i saber com evitar futurs problemes. Alcoi necessita un govern per a qui la prioritat siga la gent, no el poder”.

Related Articles

Back to top button