Guanyar Alcoi exigeix accions reals per a revertir la degradació de l’hospital Verge dels Lliris.

Des de Guanyar Alcoi han volgut manifestar, una vegada més, el seu descontent i indignació per les accions polítiques que s’estan prenent des de la Generalitat Valenciana i que venen a dificultar l’assistència sanitària de la ciutadania de les comarques en l’Hospital Verge dels Lliris. La notícia de la dimissió en bloc de 25 supervisors de departament i coordinadors com a evidència del seu descontent per l’escassa dotació de personal que ha fet conselleria és per a Guanyar Alcoi un símptoma de l’abandonament que pateix aquest departament des de fa anys. Un abandonament que encara és més visible si es compara en les places adjudicades a altres departaments de salut valencians, tal com han fet algunes forces sindicals.

Com assenyala el regidor de la plataforma, Pablo González: “Si després de mesos de mobilitzacions i denuncies per l’estat en que es troba el nostre hospital la resposta ha sigut esta, està clar que hem d’emprendre altres accions. I des d’ací volem manifestar el nostre suport als professionals del departament, però sobretot encoratjar a la població de les comarques a que alce la veu i exigisca als que prenen les decisions de les quals depén la nostra assistència sanitària, que solucionen ja este despropòsit. Que els nostres problemes i els nostres impostos són igual d’importants que els de la resta dels valencians.”

González també ha manifestat que, per tal de donar suport, ha acompanyat als professionals i ciutadania que s’han concentrat avui divendres a la porta de l’hospital com a mesura de protesta. I que des de Guanyar estan valorant quines accions de defensa prendre ara endavant com també feren davant de les denúncies de la manca de professionals sanitaris l’estiu passat. A més a més recorda que “som un dels departaments amb menys volum poblacional de tot el País Valencià i òbviament això ha de repercutir en les decisions que prenen els nostres governants. El que passa és que la resposta correcta seria invertir més. Malauradament, conselleria pensa que ha de fer el contrari, desassistir-nos encara més.”

Related Articles

Back to top button