DES DE L’ESQUERRA D’ALZIRA PRIORITZAREM LA POSADA EN MARXA DE LA CASA DE LES DONES

Els candidats de L’Esquerra d’Alzira Ivan Martínez, Patrícia Martínez i Paco Gil s’han reunit amb l’Associació Ajuda i amb el Grup de Debat per la Igualtat per traslladar les propostes sobre polítiques d’igualtat així com recollir algunes suggerències, i per fer una valoració d’aquesta última legislatura.

Des de l’Esquerra d’Alzira (EU-ERPV) apostem per un Pla d’Igualtat efectiu, amb contingut i que siga transversal, «la perspectiva de gènere ha de formar part de totes les estructures i decisions del nostre ajuntament», explica Patrícia Martínez.

Segons ha declarat la candidata de l’Esquerra d’Alzira: “és imprescindible que el Pla d’Igualtat es dote de més contingut i actualitzar-lo però, sobre tot, ficar en funcionament el Consell Municipal de la Dona i la Casa de la Dona, com a punt d’encontre i espai de participació feminista».

Un altre tema important i imprescindible és disposar d’un punt de trobada familiar, un espai necessari per facilitar el compliment del règim de visites davant situacions de crisis o ruptura familiar, i que se suprimí al 2012,«és necessari que Alzira actue com a Cap de Departament Judicial i que l’Ajuntament ofereixi els recursos necessaris i que pressione a la resta d’Administracions». Al mateix temps, des de les associacions s’han alertat de la necessitat un Pla d’Intervenció Preventiu per treballar el creixent absentisme escolar i l’assetjament de menors.

Per concloure, explica Martínez, «un dels nostres objectius per a la propera legislatura aprovarem una ordenança municipal que regule, en la publicitat, l’ús denigrant de la imatge de la dona».

Alzira a 23 de maig de 2019

Related Articles

Back to top button