L’ESQUERRA D’ALZIRA PROPOSA SEGUIR DEFENSANT ELS DRETS DELS ANIMALS

Des de la coalició de l’Esquerra d’Alzira: EUPV-ERPV «Alzira és Ciutat Amiga dels animals gràcies a una proposta d’Esquerra Unida».

La coalició ha mantés una reunió amb l’associació La Cua ja que és important seguir treballant i posar més recursos per la defensa dels animals, “és necessari ficar més mitjans educatius, legals i estructurals perquè encara queda feina per fer ja que la declaració significa un compromís de la nostra ciutat per no consentir que es produïsquen abusos o maltractaments d’animals, però també que es posaran totes les mesures necessàries per a facilitar la convivència entre persones i animals domèstics”, explica els candidat. “Anem a seguir reivindicant el refugi temporal d’acollida d’animals, una reclamació que no sols és nostra sinó també de l’associació La Cua. Alzira necessita un lloc en condicions per poder atendre aquesta problemàtica, també és necessari crear una unitat especialitzada en la policia i serveis d’atenció als animals, així com redactar ordenances més estrictes”, diu Martínez.

«Estem satisfets d’haver proposat i aprovat que Alzira siga declarada ciutat amiga dels animals amb el que ja no hi ha espectacles que incloga animals, però encara queden coses per fer, com és el sacrifi zero per a què s’incloga en la Llei 4/1994 de 8 de juliol de la Generalitat Valenciana la prohibició de sacrificar els animals en els centres d’acollida», segueix Martínez.

Per a poder desenvolupar totes aquestes propostes seria necessari la creació del departament de protecció d’animals dins de la regidoria de medi ambient des d’on es puguen coordinar totes aquestes accions. «Així mateixa la idea és seguir adaptant més parcs per als gossos, així com dotar d’un pressupost suficient per esterilitzar les colònies dels gats», conclou l’alcaldable.

 

Related Articles

Back to top button