L’ESQUERRA D’ALZIRA PROPOSA CONTINUAR AMB EL PROGRAMA PER RECUPERAR ELS SOLARS URBANS

Des de la coalició de l’Esquerra d’Alzira: EUPV-ERPV «proposem seguir treballant per donar ús a aquells solars que estan abandonats, tal i com ja sol·licitàrem en el 2013 i l’anterior govern tombà. Ha estat en aquesta legislatura quan ho hem ficat en marxa».

En la legislatura passada des d’Esquerra Unida es presentà una moció amb l’objectiu de conèixer els solars que estaven en aquestes condicions i proposàrem que s’acondicionaren dotant-los d’un ús social. Per al candidat de la coalició, Ivan Martínez, «aquests solars estaven generant molèsties al veïnat i, a més a més, es pretenia regenerar el teixit urbà i potenciar el dinamisme social en el seu voltant. Aquesta és una de les estratègies per recuperar i dinamitzar els nostres barris. Un dels criteris que teníem clar és que els usos i activitats que se li havien de donar havia de reunir les condicions d’interès públic o d’utilitat social.

«En aquesta legislatura hem pogut recuperar diferents solars abandonats, 2 han estat destinats per a parcs adaptats com són el que està prop de l’escola Garcia Sanchís i un altre en l’avinguda Blasco Ibáñez. També s’ha fet en la zona darrere del SERVEF el parc caní, al costat del Parc de La Marina l’hem aprofitat per fer una zona d’aparcament públic, dos zones esportives en la plaça de Cartonatges i a l’Alquerieta. A la vila, enfront del retén s’ha habilitat una zona d’aparcament per als vehicles municipals», explica Martínez.

«Estem satisfets de la feina realitzada fins ara i, sobre tot, per l’acceptació del veïnat. És necessari continuar en aquesta línia i seguir invertint en la recuperació dels nostres barris», conclou l’alcaldable de l’Esquerra d’Alzira.

 

Related Articles

Back to top button