Esquerra Unida organitza l’acte sobre corrupció política “Judici a una època”

La taula rodona, prevista per al divendres 23 de març a les 18:30 hores al Centre Octubre, comptarà amb la presència de l’advocat de la “Querella Bárcenas”, Enrique Santiago; de l’advocat de l’acusació popular de Brugal, José Luis Romero; de la denunciant del cas Taula, Rosa Pérez Garijo, i del denunciant de la Fórmula-1, Ignacio Blanco.

Pérez Garijo (EU): “Cal posar en valor el treball que Esquerra Unida ha fet des de les institucions per a tombar el règim cleptocràtic instaurat  pel PP”. “Som una força necessària per a la salut democràtica d’aquest País.

El grup polític d’Esquerra Unida del País Valencià a la Diputació de València, amb la diputada provincial Rosa Pérez Garijo al capdavant, no defalleix en la seua voluntat de reivindicar la lluita contra la corrupció que la formació d’esquerres va abanderar durant la legislatura passada.

Els grups institucionals d’EUPV van tindre un paper fonamental en el canvi polític que es va produir en 2015, gràcies a les nombroses denúncies polítiques i judicials que van engegar i que hui ens permeten parlar d’una època que, afortunadament, ha quedat enrere, i els responsables de la qual estan sent jutjats pels seus comportaments delictius.

Un bon exemple de l’anterior és el planter de ponents de la taula rodona que ha organitzat el grup d’EU en la Diputació de València per al divendres 23 de març, a les 18:30 hores, a l’Àtic del Centre Octubre i que comptarà amb la presència de l’advocat de la “Querella Bárcenas”, Enrique Santiago; de l’advocat de l’acusació popular de Brugal, José Luis Romero; de la denunciant del cas Taula, Rosa Pérez Garijo, i del denunciant de la Fórmula-1, Ignacio Blanco.

Una força necessària

Pérez Garijo, actual vicepresidenta quarta de la Diputació de València, s’ha referit a aquest acte públic com “una fita important per tal de posar en valor el treball que Esquerra Unida ha fet des de les institucions per a tombar el règim cleptocràtic instaurat  pel Partit Popular”. “Som una força necessària per a la salut democràtica d’aquest País i anem a continuar treballant de valent per posar la nostra formació política en el lloc que es mereix”, ha finalitzat.

Related Articles

Back to top button