EUPV qualifica “d’irresponsable” les nombroses deficiències detectades en la Ciutat de la Justícia

Rodríguez: “Ens sembla paradoxal que l’administració incomplisca una normativa que exigeix a la resta de la ciutadania”

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha qualificat  “d’irresponsabilitat” el fet que la Ciutat de la Justícia presente set deficiències en riscos laborals, tal com es desprèn de l’ofici remès per la Inspecció de Treball i Seguretat Social a la Conselleria de Justícia. “Set deficiències que incompleixen la Llei de Prevenció de Riscos Laborals no és un problema lleu de seguretat sinó un molt greu que és necessari atallar i donar una solució urgent”, ha exigit Rodríguez.

El màxim dirigent de la formació d’esquerres ha considerat, així mateix, una falta extremadament perillosa que el pla d’autoprotecció no s’haja actualitzat en 10 anys. “Estem parlant de la integritat física de persones que tant treballen com visiten diàriament aquestes instal·lacions, sense oblidar de la protecció dels documents que en les mateixes es guarden i que són fonamentals para milers de judicis i, per açò, ens sembla una barbaritat que es jugue amb un tema tan delicat”, ha indicat Rodríguez.

Finalment, el coordinador d’EUPV ha exigit a la Generalitat que deixe d’aplicar l’obscurantisme amb els sindicats i els facilite la documentació sol·licitada, així com que revise els plans d’emergències de tots els edificis depenents del Consell, “en la seua gran majoria construïts durant l’etapa del PP i que no han funcionat bé des d’un principi i amb un deficient manteniment”, ha conclòs.

Related Articles

Back to top button