EUPV trasllada la seua solidaritat al Comitè d’Empresa de Vaersa després de l’acord de convocar diverses accions reivindicatives per la precarietat de l’empresa pública

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha transmès als membres del Comitè d’empresa de Vaersa a València el suport de la formació d’esquerres a la decisió anunciada dimecres passat de dur a terme diverses actuacions de protesta, inclosa una convocatòria de vaga el pròxim 28 del present mes. Rodríguez, que ha recordat que el passat mes de febrer el propi Comitè d’Empresa ja va demanar el cessament de la direcció de l’empresa pública, ha apuntat que la situació dels treballadors segueix sent la mateixa des de llavors, és a dir, “l’absència de projecte de viabilitat i el manteniment d’una situació de precarietat laboral”.

El dirigent d’EUPV ha exigit a la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, que escolte les reivindicacions dels treballadors i se sent a negociar amb ells una regulació del sistema d’accés a l’empresa, així com el compliment del conveni col·lectiu quant a les condicions laborals i salarials.

David Rodríguez ha criticat la passivitat del Consell a l’hora de solucionar un problema que no és nou. “Es tracta d’una situació que es remunta a 2006 i des de llavors ni el govern del PP ni ara el del PSPV i Compromís han fet gens per revertir aquest escenari”, ha finalitzat.

Related Articles

Back to top button