Esquerra Unida nega tenir coneixement de les acusacions de Monterde i estudia la possibilitat d’emprendre accions legals contra ell

Esquerra Unida del País Valencià nega totalment tenir coneixement de les acusacions realitzades hui per Rafael Monterde, gerent de les fundacions InnDea i CREA. Després de conèixer que Monterde ha assegurat que EUPV era coneixedora dels delictes de la trama Cooperació ens veiem en l’obligació de desmentir rotundament aquestes afirmacions. La nostra organització política, sempre que ha sigut coneixedora d’algun delicte, ha transmès tota la informació a la justícia, fins i tot ens hem personat com a acusació particular.

Per tot açò, i davant la gravetat de les acusacions, no descartem la possibilitat d’emprendre accions legals contra la seua persona perquè no podem consentir que es pose en dubte l’honestedat i el compromís de la nostra organització, així com el gran treball realitzat durant molts anys per destapar vertaderes trames de corrupció, inclosa a la què fa referència el propi Monterde.

Show More

Related Articles

Back to top button