Inici de la campanya de neteja de contenidors per garantir la salubritat i la comoditat del veïnat de Silla

Ja ha començat la neteja de tots els contenidors del nucli urbà del municipi de Silla. La regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures ha iniciat una campanya estiuenca de neteja dels contenidors per evitar que la brutícia s’acumule en aquests durant els mesos d’estiu. Es pretén evitar així la proliferació d’insectes i l’aparició d’olors desagradables per al veïnat. El procés es repetirà cada quinze dies per garantir l’efectivitat del procés de neteja.

En paraules del regidor responsable de la campanya, Valentín Mateos, “s’han netejat en profunditat tots els contenidors del municipi amb un potent producte que és odoritzant, higienitzant i neutralitzador d’olors roïns”. El regidor ha afirmat que és un treball imprescindible en aquesta època de l’any si es vol mantenir la salubritat i la comoditat de veïnes i veïns. “No obstant això, per assegurar l’efectivitat de les mesures, és important que tots i totes col·laborem depositant els residus amb bossa per evitar la fuga de matèria orgànica i líquids, que en fermentar, són la principal font del problema”, ha afegit Mateos.

Al mateix temps, la regidoria de Mateos s’ha coordinat amb les de Medi Ambient i Salut Pública, per tal de combatre les plagues que proliferen durant aquesta època de calor, tractant els arbres de les principals zones verdes del nucli urbà de Silla: Molí de Magalló, avinguda de l’Albufera, carrer de Juan Ramón Jiménez, carrer de València, plaça del Mercat Vell, l’Alteró, parc de l’Estació, plaça de l’Hort del Satisfet, piscina municipal, i la Bega. El producte que s’ha empleat ha sigut una mescla de coure, acaricida, insecticida i mullant.

Related Articles

Back to top button