Sixto: “La cancel·lació de trens de RENFE és a causa de la falta de personal derivat de la política de retallades del PP”

Ricardo Sixto: “Les suspensions de trens del servei de rodalies de l’àrea de València comencen a ser recurrents i això es degut a la falta de personal i de maquinistes per a dur els trens. Per a nosaltres, per a EUPV, això és una mostra del fracàs de les polítiques de retallades que ha vingut desenvolupant el PP, unes polítiques que han limitat les capacitats de les administracions i empreses públiques de poder contractar personal per a donar un servei de qualitat a les persones. Si a això li afegim, a més, les retallades en inversions, sobre tot, en rodalies de València, tenim un quadre llastimós de la situació  del transport metropolità valencià i que el Govern hauria de corregir. Per a EUPV el que s’ha de fer és augmentar la dotació pressupostària i incrementar la contractació de personal per a atendre dignament els serveis públics”.

Related Articles

Back to top button