EUPV denuncia una subvenció a dit de quasi 1milió d’euros a la localitat d’Alejandro Morant

Pérez: “El PP està més interessat a afavorir als seus, d’acord amb uns pressupostos clientelars, que a abordar realment les necessitats dels municipis en benefici de tots els alacantins i alacantines”
La diputada d’EUPV en la Diputació d’Alacant, Raquel Pérez, ha denunciat la concessió d’una subvenció a dit de quasi un milió d’euros per a l’Ajuntament de Busot, municipi del que és alcalde el també diputat alacantí Alejandro Morant, del Partit Popular.

La Diputació d’Alacant proposa aprovar la concessió a l’Ajuntament de Busot d’una subvenció nominativa de 777.146,08€ per a cobrir la “Execució de coberta i la construcció d’una pista poliesportiva” en aquest municipi.

Pérez denuncia que el Pla Estratègic de Subvencions 2017-2019 aprovat el passat mes d’abril, no arreplegava aquest volum econòmic sobre la subvenció nominativa al municipi de Busot, sinó que exclusivament indicava 150.000€ en 2017, que van ser aprovats en els pressupostos. No obstant açò, el govern del PP compromet 627.146€ per al pròxim pressupost 2018 en una maniobra de distracció al municipi d’un dels seus diputats.

Una vegada més estem davant el brutal greuge comparatiu entre altres municipis alacantins que no tenen un representant del PP assegut en les butaques de la Diputació d’Alacant. Durant l’aprovació dels pressupostos de 2017, Pérez ja denunciava uns comptes en les quals més de 10 milions d’euros es destinen a subvencions nominals, és a dir, “amb noms i cognoms, sense justificació alguna d’una necessitat real i exclusivament a voluntat política del PP”. “Curiosament aquestes subvencions es concedeixen a municipis en els quals governa el PP o són diputats provincials, a més d’associacions de les quals són o han sigut membres”, ha assenyalat.

El grup d’esquerres percep aquesta actitud com un reflex de la visió política del PP, “més interessats a afavorir únicament als seus, d’acord amb uns pressupostos clientelars i amb un absolut balafiament dels recursos públics, que a abordar realment les necessitats dels municipis en benefici de tots els alacantins i alacantines”, ha conclòs Pérez.

Related Articles

Back to top button