EUPV mostra la seua solidaritat amb les víctimes de l’accident del metro davant l’incomprensible tercer arxiu de la causa

Rodríguez saluda el recurs de la Fiscalia Provincial esperant que la justícia arribe fins al final i es depuren responsabilitats penals

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha traslladat la seua solidaritat amb les víctimes de l’accident de metro de València i amb la pròpia Associació davant l’arxiu incomprensible per tercera vegada de la causa per part de la jutge. “La justícia ha d’arribar fins al final i depurar responsabilitats penals, si les hi haguera, pel que fa a l’accident de metre més important d’Europa, que es va cobrar 43 morts i 47 ferits”, ha assegurat.

Així mateix, David Rodríguez ha recordat que aquest accident era previsible segons les condicions de seguretat existents, “i evitables si s’haguera fet el manteniment adequat i unes mínimes inversions, com la de la valisa que ho va poder haver remeiat”.

També s’ha referit el màxim dirigent de la formació d’esquerres a la manipulació informativa de C9 i del PP. “Han estat sempre defensant que l’accident era imprevisible i inevitable i l’única cosa que han pretès és tapar-ho davant la visita del Papa i salvar el negoci i saqueig que es va muntar a la seua costa”.

Amb tot, -ha continuat Rodríguez- “saludem que la Fiscalia Provincial de València haja recorregut l’arxiu provisional de la causa que investiga aquesta tragèdia i confiem que aquesta vegada la justícia arribe fins al final i es depuren les responsabilitats del cas”.

Related Articles

Back to top button