Esquerra Unida participa en les Marxes de la Dignitat a Madrid

Diversos col·lectius del País Valencià van assistir el passat dissabte a la gran manifestació que es va celebrar a Madrid organitzat per les Marxes de la Dignitat per a demanar al Govern de Mariano Rajoy ‘Pa, Treball, Sostre i Igualtat’.  

Cal destacar que per a aquesta cita la formació d’esquerres va disposar tres autobusos que eixiren des de diferents punts del País Valencià. “Considerem que es tracta d’una convocatòria en la qual la presència d’EUPV és fonamental i, per açò, ha eixit un autobús des de Sagunt, passant per València i Utiel, un altre des de la Vall d’Albaida i un tercer des de les comarques del sud”, va explicar el coordinador d’EUPV, David Rodríguez, que tampoc va falta a aquesta gran marxa.

“Hem fet una crida massiva perquè la gent se sumeix a aquesta iniciativa perquè és necessari eixir al carrer per a defensar una societat més justa i solidària, un canvi real, no un simple canvi de govern, necessitem que els qui estiguem disposats a barallar ens unim”, va dir Rodríguez, qui va afegir que “en una nova ocasió les Marxes permeten unir a organitzacions socials i polítiques i articular respostes unitàries davant els atacs de les polítiques neoliberals del govern del PP. Per a la transformació de la societat fan falta organitzacions fortes que empoderen a la gent i EUPV sempre estarà en el carrer reclamant el que la ciutadania necessita”, va concloure.

 

Related Articles

Back to top button