EUPV trasllada el seu suport a la querella criminal presentada per IU per irregularitats entorn del Canal d’Isabel II

La formació d’esquerres va aprovar dissabte passat, durant la celebració del Consell Polític Nacional, traslladar el suport d’EUPV a la direcció federal d’IU entorn de la querella criminal plantejada en l’Audiència Nacional per irregularitats entorn de la privatització del Canal Isabel II. El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha recordat que, una vegada més, “som testimonis de com la gestió del PP en totes les administracions en les quals ha governat s’ha vist esguitades per casos de corrupció que ara estan sent investigats i, per açò, des de la nostra organització sempre anem a vetlar perquè es fa justícia davant temes d’extrema gravetat com aquest”. 

D’altra banda, el màxim òrgan d’adreça d’EUPV també va aprovar sumar-se a la resolució final de la Conferència per la Pau i la Solidaritat amb la República Àrab Síria, que es va celebrar a Madrid els dies 29 i 30 d’abril, i en la qual es va analitzar i va discutir sobre les causes i conseqüències de la guerra imposada a la República Àrab Síria. “És urgent ajudar als refugiats de la guerra, per a acollir-los a Europa, amb programes efectius aprovats per la Unió Europea i pels governs de cada país membre, treballant, al mateix temps per a fer possible la seua tornada a Síria en el més breu termini”, ha conclòs David Rodríguez.

Finalment, el coordinador de la formació d’esquerres ha fet referència al suport i col·laboració d’EUPV a les Marxes de la Dignitat. “El 27 de maig tornarem a Madrid per a reclamar pa, treball, sostre i igualtat”.

Show More

Related Articles

Back to top button