Alzira sol·licita la contractació de 10 joves desocupats/des al SERVEF

Per mitjà de la regidoria de Desenvolupament Econòmic i Treball de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA s’ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball una subvenció de 164.064,96 euros per a la contractació de 10 joves desocupats/des durant un any.

La Generalitat acaba d’aprovar les bases reguladores del programa d’incentius a la contractació de persones joves per entitats locals. Aquestes ajudes tenen l’objectiu de facilitar la contractació, a jornada completa, per mitjà de subvencions, sota la modalitat del contracte en pràctiques.

L’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat aquestes subvencions amb un import total de 164.064,96 euros, fins el màxim període comprés (durant un any) a 10 persones joves desocupades entre 16 i 30 anys, que deuran comptar amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu, que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial valencià i inscrits al SERVEF.

Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic i Treball, ha manifestat que: «des de l’Ajuntament d’Alzira hem situat l’ocupació com una de les principals prioritats, també front a l’atur juvenil. Estem sol·licitant totes les ajudes que s’ofereixen des d’altres administracions: s’acaba d’aprovar una subvenció de 200.000 euros per a un nou taller d’ocupació juvenil que beneficia a 10 joves aturats/des durant un any. A més a més, l’Ajuntament d’Alzira ha aprovat el Pla d’Ocupació Juvenil del 2017, que ha contractat a 15 joves qualificats/des durant 9 mesos i 20 persones més per a contractes de formació d’un any. Alzira estem sent pioners i referents quant a polítiques actives d’ocupació.»

Related Articles

Back to top button