ESQUERRA UNIDA DÓNA SUPORT A LA VAGA D’EDUCACIÓ DEL 9 DE MARÇ

Des de l’àrea d’educació d’Esquerra Unida es dóna suport a la vaga educativa del dia 9 de març “perquè continuem reivindicant i defensant l’educació pública i ens solidaritzem amb l’alumnat i amb el professorat”, explica Conxa Querol, coordinadora de l’àrea.

Des d’Esquerra Unida reivindiquem el dret a l’educació pública a tots els nivells educatius, des d’infantil fins a la Universitat. Així mateixa, continuem exigint la derogació de la LOMQE així com la reversió de les retallades. Per tot açò, i per garantir la igualtat d’oportunitats “cal que el PP incremente la partida pressupostària d’educació, així com baixar les ràtios”, explica Conxa Querol.

“Ens sumem a les reivindicacions sindicals i insistim en què el pacte educatiu passa perquè el Govern estatal òbriga un vertader diàleg amb la comunitat educativa”, conclou Querol.

Show More

Related Articles

Back to top button