Esquerra Unida exigeix a la nova directora general de RTVV que treballe “des de ja” pel retorn dels ex treballadors al nou ens

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, al mateix temps que ha felicitat a Empar Marco per ser la triada per a dirigir la nova RTVV, també ha exigit que un dels seus principals objectius siga el recuperar a la plantilla de l’antic ens en la nova Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació. “Esperem que Marco done un gir de 180 graus i recolze als treballadors i treballadores i el seu retorn després de donar-los l’esquena l’actual govern autonòmic”, ha afirmat.

El màxim responsable de la formació d’esquerres ha manifestat que, fins ara, ni PSPV, ni Compromís ni Podem “han estat a l’altura de les circumstàncies, sinó que s’han posat del costat d’aquells que van deixar al País Valencià sense un mitjà de comunicació propi en la nostra llengua i van acabar amb el present i el futur laboral de molta gent i, per açò, esperem que la nova directora general canvie aquesta direcció”.

Per açò, Rodríguez, qui ha exigit a Empar Marco que siga “coherent” i, per tant, procedisca “al rescat dels treballadors i treballadores de RTVV”, també ha incidit que “el que realment necessita el poble valencià és un mitjà de comunicació públic, cent per cent al servei de les necessitats del País Valencià i amb gestió i control democràtics”.

“Esquerra Unida ha estat en tot moment al costat de la plantilla de RTVV i ara és el moment que la nova directora general de RTVV es pose a treballar per recuperar als professionals del nou ens”, ha conclòs.

Related Articles

Back to top button