Un centenar de representants de diferents ajuntaments d’Alacant es donen cita demà per a presentar propostes al pressupost de la Diputació

La localitat de Petrer ha sigut la triada perquè demà a les 18 hores es reunisquen representants d’EUPV dels diferents ajuntaments de la província d’Alacant per a traslladar a la diputada Raquel Pérez aquells temes que consideren importants de cara a la presentació d’esmenes al pressupost de la Diputació d’Alacant per a 2017.

“En 2015 plantejàrem realitzar aquesta iniciativa amb l’objectiu de donar veu a tots els ajuntaments de la província d’Alacant i que veren reflectides les seues reivindicacions en els pressupostos de la Corporació Provincial, i enguany anem a repetir aquesta fructífera experiència”, ha explicat Pérez.

Sota el títol de ‘Participa amb iniciatives al pressupost de la Diputació’, està previst que prop d’un centenar de persones participen d’aquesta trobada que tindrà lloc en el Centre Social La Ceràmica del municipi del Vinalopó Mitjà.

“Totes les propostes que es tracten en la reunió les plasmarem per escrit i seran presentades en els pròxims dies com a esmenes al pressupost de la Diputació d’Alacant”, ha indicat la diputada, qui ha afegit que EUPV espera que totes elles siguen tingudes en compte i incloses en els pressupostos provincials per a 2017.

Related Articles

Back to top button