Esquerra Unida acompanya als ex treballadors de RTVV en la marxa per la seua reobertura

Sanz: “Després de tres anys sense emissions, continuem estant al costat dels treballadors per a exigir la seua reobertura i recordar que el Consell i la nostra societat tenen un deute polític amb ells”

La que fora coordinadora d’EUPV i diputada en Les Corts Valencianes en el moment del tancament de RTVV, Marga Sanz, i el que també fóra membre del Consell d’Administració de la mateixa, Amadeu Sanchis, han participat aquest matí en la marxa organitzada pel Comitè d’empresa de l’ens públic sota el títol ‘Sense RTVV. Per la reobertura del servei públic’ i que ha eixit de la plaça de l’Ajuntament fins a arribar al Palau de la Generalitat. Sanz ha declarat que la reobertura de RTVV “ha de ser immediata i fer-se des del consens social més ampli”.

Per a Sanz, “el govern del Botànic ha utilitzat als treballadors de RTVV, incomplit allò que havíem acordat entre tots els partits de l’oposició i que no era una altra cosa que negociar amb els sindicats i Comitè d’empresa les mesures per a la readmissió i redimensionament de la plantilla de RTVV, a més de la reobertura a l’octubre de 2015 i la gestió pública de l’ens”.

L’ex diputada d’EUPV ha afegit que “no és cert que no hi haja recursos econòmics per a atendre a la reobertura de RTVV, és una decisió política que va contra els drets laborals. Fa falta que ens mobilitzem amb més força per a reclamar allò que és just”.

Finalment, Marga Sanz ha assenyalat que és una obligació exigir que els valencians “tinguem una televisió pública: li’l devem als treballadors però també a una societat democràtica com és la valenciana”.

 

Related Articles

Back to top button