Alcaldes i regidors d’EUPV es reuneixen a Asp per a parlar sobre la gestió dels serveis públics municipals

En la jornada s’explicaran diferents experiències aplicades en ajuntaments governats per la formació d’esquerres

El municipi d’Asp (Alacant) té previst acollir demà una Jornada de Formació Municipalista i que comptarà amb la presència del propi alcalde d’aquesta localitat d’EUPV, Antonio Port, així com amb la responsable municipal federal d’IU, Rosa Pérez, i la diputada provincial d’EUPV: AC, Raquel Pérez. La jornada, que tindrà lloc en el propi Ajuntament d’Asp, donarà començament a les 9:30 hores amb una presentació i, posteriorment, al llarg del matí se celebraran diverses ponències i taules redones centrades en la gestió econòmica municipal.

Nuria Beatriz Muñoz, tècnica jurídica del grup d’IU en la Diputació de Toledo explicarà, en primer lloc, la visió d’esquerres de ‘La normativa Montoro: Llei 2/2012 d’Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera’ i, a continuació, Rubén Manresa, regidor d’Hisenda, Contractació i Serveis de Callosa del Segura, parlarà sobre la ‘Banca Pública Municipal’.

El matí es tancarà amb una taula redona que comptarà amb la participació, a més de Rubén Manresa, amb Alberto Bevià, regidor d’Hisenda de Sant Vicent del Raspeig, Vicent Galvañ, regidor d’Hisenda, Personal, Noves Tecnologies i Festes de Biar i María Dolores Berenguer, alcaldessa i regidora d’Hisenda i Contractació de Montfort, que narraran les seues experiències en la gestió d’hisenda en els seus municipis.

A la vesprada, es reprendrà la jornada amb el bloc dedicat a la gestió pública dels serveis amb dues ponències centrades, una d’elles, en l’explicar la remunicipalització del servei d’aigua en Alcàsser de Sant Joan per part de Fernando Ruiz de Osma, coordinador de la Plataforma contra la Privatització de l’Aigua en aquest municipi, i l’altra sobre el model de recuperació de serveis de Lucena i que serà contat per Miguel Vila, portaveu del grup municipal d’IU-LV-CA en Lucena.

La clausura se realitzarà amb una taula redona sota el títol ‘La recuperació de serveis també és possible en el País Valencià’ i en la qual intervindran l’edil de Contractació, Recursos Humans i Agricultura d’Asp, José Vicente Pérez, i el segon tinent d’alcalde d’Alzira i responsable de l’àrea d’Ocupació, Recursos Humans i Organització i Promoció Econòmica, Iván Martínez.

Show More

Related Articles

Back to top button