SIXTO: “CAL CANVIAR LES LLEIS URBANÍSTIQUES PER EVITAR QUE ES PUGA CONSTRUIR EN ZONES CREMADES ”

El diputat d’Esquerra Unida, Ricardo Sixto, i la diputada provincial d’Alacant, Raquel Pérez, han visitat la zona afectada pels últims incendis en les marines.

Sixto i R. Pérez s’han reunit avui amb l’Alcalde de Xàbia que ha explicat la situació dels incendis, així com de les accions de les diferents administracions.

Des d’Esquerra Unida es valora positivament la col·laboració de les diferents administracions ja que en situacions d’emergència  cal coordinar-les per evitar que la tragèdia siga més greu, així com la col·laboració de la ciutadania. Fonamental ha estat el treball humà de les diferents forces d’extinció, bombers, forestals, voluntariat,…, per evitar que els danys foren majors.

En aquest moment que l’incendi està controlat, encara que no extingit, “cal tranquil·litat per, posteriorment, valorar els danys i prioritzar els tipus d’ajudes. Però aquestes ajudes també s’han de fer coordinadament des del govern estatal i autonòmic amb els ajuntaments afectats i els tècnics que són els qui coneixen el territori i les necessitats”, explica Sixto.

Des de la diputació provincial “s’insistirà en la necessitat de dotar de majors mitjans, materials i humans, els diferents parcs de bombers repartits al territori i , en especial, a aquells que conviuen en masses forestals importants”, diu Raquel Pérez.

Show More

Related Articles

Back to top button