ESQUERRA UNIDA EXIGEIX QUE EL PP DONE EXPLICACIONS PER LA DUPLICITAT D’HORES EN RELIGIÓ

Per a Esquerra Unida, les mesures de reajustament de la Conselleria són insuficients, “cal ja la retirada de la religió dels centres públics, i hem de promoure una educació laica”, explica Conxa Querol.

“Mentre el Partit Popular ha anat ofegant a l’educació pública amb les continues retallades: reduint el nombre de professors i professores incrementant les ràtios, no cobrint substitucions o altres mesures que ha perjudicat a l’educació, per un altre costat han continuat promocionant una assignatura que hauria d’estar fóra del currículo escolar”, afegeix C. Querol.

“Des d’Esquerra Unida demanem al nou conseller mesures més valentes i, sobre tot, insistim en què necessitem ja un pacte estatal per l’educació on la religió es quede fora de les aules”.

Show More

Related Articles

Back to top button