ESQUERRA UNIDA ACUSA AL PP DE LLENÇAR UNA CORTINA DE FUM PER AMAGAR ELS SEUS PROBLEMES AMB ELS TRIBUNALS

El diputat d’Esquerra Unida, Ricardo Sixto, aclareix que les acusacions del PP no són certes ja que “d’existir alguna irregularitat el propi Tribunal de Comptes sancionaria a EUPV, cosa que no ha fet”.

Davant les falses acusacions del PP sobre la comptabilitat electoral del 2015, Sixto explica que no hi ha cap problema amb els comptes electorals presentats per Esquerra Unida tal i com demostra el propi informe del Tribunal.

“Els comptes han estat presentats en el termini, la documentació s’ha remès degudament formalitzada, els comptes són coherents internament amb la comptabilitat que s’ha rendit, no hem sobrepassat cap límit de despesa ni en publicitat ni en res i la tresoreria de campanya ha estat el recomanat per la llei: compte bancari electoral, cap deute amb els proveïdors i complint amb les especificitats que marca la llei. Prova de tot açò és que l’informe del tribunal de comptes no acaba formulant cap advertiment que faça, ni tan sols, disminuir la subvenció electoral que li correspon a Esquerra Unida del País Valencià ni a les coalicions que presentà en les municipals. Per tant, tota la comptabilitat està clara i el Tribunal de comptes no ha imposat cap sanció a Esquerra Unida ni ens ha disminuït la subvenció sinó més bé tot el contrari”, aclareix Sixto.

Show More

Related Articles

Back to top button