Esquerra Unida exigeix al Govern Valencià que vaja més enllà amb el projecte de llei per a protegir L’horta

Davant l’anunci del Govern valencià sobre el projecte de llei i el pla d’acció territorial per a la protecció de l’horta, des d’EUPV entenem que
protegir l’horta implica, a més a més, revertir les requalificacions, sinó seria quedar-se a mitges.

Esquerra Unida tingué una participació activa en el treball desenvolupat per la plataforma Per l’horta i amb la iniciativa legislativa popular que pretenia un canvi en la legislació. Per tant, compatim la necessitat de fer una legislació específica que permeta revertir la destrucció de l’horta sud, nord i oest.

En eixe sentit, el pla implica la protecció sols de 10.000m2 quan durant el 2007 i 2008 es destruïren més de 80.000m2. Per això, des d’EUPV demanem la reversió de tots aquells terrenys vinculats als PAI’s que mai s’executaren i la reversió de les terres destinades a Polígons Industrials que en l’actualitat que continuen a hores d’ara buits.

PREMSA EUPV

Related Articles

Back to top button