Esquerra unida dóna suport a la convocatòria del 25 d’abril

Des d’Esquerra Unida continuem plantejant que el 25 d’abril siga un dia festiu, però també ha de ser reivindicatiu
Cal resoldre una sèrie de tasques encara pendents com el finançament del País Valencià, el requisit lingüístic, l’increment en l’ensenyament en la nostra llengua, perquè encara estan incomplerts els objectius de la llei d’ús i d’ensenyament. És necessari que es modifiquen les normes contràries a la llengua aprovades pel Partit Popular en les legislatures anteriors. Per a Esquerra Unida, és inadmissible que en el procés de selecció del professorat tinga el mateix valor el coneixement del valencià que el de l’anglés.

És per això, que instem al nou govern a que complisca amb totes aquestes tasques pendents, així com la reforma de la llei electoral, la desaparició de les diputacions i l’aprovació d’una llei de comarcalització.

Related Articles

Back to top button