EUPV i Podem fan una crida a la mobilització ciutadana arran de la sentència del Tribunal Suprem

Ambdues formacions han anunciat, mitjançant un comunicat conjunt, que se sumaran a la convocatòria de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca prevista per al divendres 9 de novembre, a les 19 hores, davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Podem i Esquerra Unida del País Valencià han convocat a tota la ciutadania valenciana a mobilitzar-se massivament front el que consideren un “atac dels més poderosos contra la gent comuna, en connivència amb les més altes instàncies judicials”, en referència a la decisió del Tribunal Suprem de fer pagar l’impost de les hipoteques als clients i no als bancs.

Les formacions liderades per Antonio Estañ i Rosa Pérez Garijo han anunciat, mitjançant un comunicat conjunt, que se sumaran a la convocatòria de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca prevista per al divendres 9 de novembre, a les 19 hores, davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. Així mateix, han recordat que en l’àmbit estatal, Izquierda Unida i Podemos han convocat una protesta a les portes del mateix Tribunal Suprem, a Madrid, el dissabte 10 de novembre.

Els dos partits valencians esperen “una mobilització multitudinària per a demostrar que no ens anem a quedar creuats de braços davant aquest atropellament, perquè si guanya la banca, perdem totes”.

Related Articles

Back to top button