Formulari d’ afiliació

Nom (Obligatori)

Cognoms (Obligatori)

Correu electrònic (Obligatori)

Telèfon mòbil

D.N.I. (Obligatori)

Direcció completa (Obligatori)

Accepte la política de privacitat

[recaptcha]

Qui pot afiliar-se a Esquerra Unida

L’afiliació a EUPV és un acte individual i voluntari que podrà dur-se a terme per les persones majors d’edat que viuen, treballen, o tenen una especial vinculació amb el País Valencià, quan ho sol·liciten i mostren la seua acceptació dels principis polítics i del Programa d’EUPV, així com dels presents Estatuts.

Afiliats/des

Ser afiliat/da atorga un nivell de participació plena, sempre que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions per estar al corrent en el cens d’EUPV.
Com afiliat/ada s’adquireixen diversos drets i deures, que es troben detallats en els articles 8 i 9 dels Estatuts d’EUPV.

Simpatitzants

Les persones simpatitzants tindran dret a accedir a la informació sobre les activitats, posicionaments i propostes d’EUPV en el nivell corresponent, així com conèixer i participar en els debats d’EUPV, amb excepció dels referits a l’elecció dels càrrecs interns i en les llistes electorals.
Així mateixa tindran dret a participar en les reunions que siguen convocades, així com en les àrees d’elaboració col·lectiva.
Per poder-te inscriure com simpatitzant ho pots fer omplint aquest formulari

Cóm afiliar-se

 • Descarrega la fitxa d’Esquerra Unida País Valencià

Fitxa Afiliació EUPV

 • Imprimeix-la
 • Ompli amb les teues dades i signa
 • Envia-la el més aviat possible, junt amb una fotocòpia de teu DNI, a la següent adreça postal:
  Esquerra Unida del País Valencià,
  C/ Borrull, 25. Baix-esquerra
  46008 València.
  Si desitges que agilitzem la tramitació de la teua afiliació mentre arribe la documentació original, pots enviar-la escanejada a eupv@eupv.org o per fax 963847678.