L’Assemblea d’Esquerra Unida aprovà per unanimitat donar-li suport a la vaga feminista del 8 de març

L’Assemblea celebrada aquest diumenge aprovà diverses resolucions en les que es trobaven el recolzament a la vaga feminista, una altra donant suport a les mobilitzacions en defensa de les pensions públiques, al procés de pau de Colòmbia, així com una declaració de protecció de les muntanyes litorals situades entre el riu Palància i el riu Belcaire.  

Des de la formació d’Esquerres es va fer una crida a la mobilització i el recolzament a la vaga feminista convocada per al 8 de març. Una vaga que pretén denunciar les desigualtats, les discriminacions i les violències estructurals que pateixen més de la meitat de la població mundial, les dones, però també de reivindicació d’un nou model social, just, democràtic i igualitari.

Així mateixa, des d’Esquerra Unida es continuarà donant suport a totes les mobilitzacions en defensa de les pensions públiques “perquè és necessari protegir-les de la reforma del PP que sols pretén que afavorir els plans privats de pensions”.

Per una altra banda, es va donar suport  al procés de pau de Colòmbia així com exigir el compliment dels acords signats.

Finalment, s’aprovà una resolució que instava al govern de la Generalitat Valenciana per a declarar el paisatge protegit de les muntanyes litorals situades entre el riu Palància i el Belcaire ja que “es tracta d’una zona d’un gran valor ambiental i paisatgístic” i el fet de no disposar de les garanties que atorga un Espai Natural Protegit “ha suposat l’afecció per nombroses agressions: urbanisme desordenat, grans transformacions agrícoles, incendis forestals i l’extracció d’àrids”.

Related Articles

Back to top button