Tres candidatures opten a la direcció d’Esquerra Unida

Per primera vegada en la història de la formació, els membres del Consell Polític Nacional, de la Sindicatura de Greuges i de la Comissió Revisora de Comptes es triaran pel vot directe dels afiliats i les afiliades d’EUPV el proper 24 de febrer.

La afiliació podrà votar tres candidatures: la A, corresponent a “Endavant l’Esquerra per a Guanyar el País”, encapçalada per Rosa Pérez Garijo; la B, a “Unint Esquerres”, liderada per Òscar Navarro Torres; i la C, que correspon a “L’Esquerra a l’Ofensiva”, amb Rosa Albert com a cap de llista.

El dissabte 24 de febrer, els afiliats i les afiliades d’Esquerra Unida del País Valencià podrà votar en el col·legi electoral més proper del seu col·lectiu per a triar 60 de les persones que formaran part del Consell Polític Nacional, l’òrgan de direcció més important de la formació, així com aquelles que integraran la resta dels òrgans estatutaris, és a dir, la Sindicatura de Greuges i la Comissió Revisora de Comptes.

L’endemà, el diumenge 25 de febrer, es realitzarà el recompte dels vots en la seu de Comissions Obreres del País Valencià i la direcció elegida per sufragi universal triarà la persona que ocupe la coordinació.

La resta de persones que hauran d’integrar el Consell Polític Nacional, de 125 membres en total, s’hauran de triar en una segona fase, mitjançant assemblees comarcals.

Els afiliats d’EUPV podran votar tres candidatures: la A, corresponent a “Endavant l’Esquerra per a Guanyar el País”, encapçalada per Rosa Pérez Garijo; la B, “Unint Esquerres”, liderada per Òscar Navarro Torres; i la C, que correspon a “L’Esquerra a l’Ofensiva”, amb Rosa Albert com a cap de llista.

Related Articles

Back to top button