Cristian Veses

Cristian Veses

Responsable de Acción Política

eupv@eupv.org

(Borriana, 1984) Soc Diplomat en Infermeria (UV), Màster en investigació i ús racional del medicament en l’especialitat d’investigació clínica de fàrmacs, i Doctor en Biomedicina per la Universitat de València. Fins al moment de ser nomenat Sotssecretari de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, càrrec que ocupe actualment dins del Govern del Botànic, exercia la meua professió com a coordinador d’infermeria en Atenció Primària impulsant programes comunitaris.

Socialment compromés amb la defensa i protecció d’un sistema de salut públic, universal i de qualitat, el meu activisme el desenvolupe com a membre fundador a Castelló de l’Associació Ciutadana per a la Promoció i Defensa de la Salut del País Valencià (ACDESA-FADSP) on també he ocupat les responsabilitats en comunicació.

Militant d’EUPV des dels 18 anys al col·lectiu de Borriana, als 23 ja vaig encapçalar la candidatura a l’alcaldia. En aquests moments soc el responsable d’Acció Política en la Comissió Executiva d’EUPV i el coordinador comarcal de la Plana Baixa.

Back to top button