Unides Podem-Esquerra Unida Borriana enregistra la llista electoral

La candidatura de la coalició formada per Podem i Esquerra Unida al municipi de Borriana ja ha sigut enregistrada en la Junta Electoral de Zona.

Borriana (25/04/2023). María Martínez, alcaldable per la coalició, i Luís Hidalgo, número 2 de la llista han sigut els encarregats de presentar la candidatura amb les 21 persones i els dos suplents que la formen. A l’eixida de la Ciutat de la Justícia, seu de la Junta Electoral de Zona, María Martínez ha manifestat que “hui hem donat un pas molt important, continuant amb el nostre objectiu d’oferir la millor opció de cara a les eleccions. Som imprescindibles a la nostra ciutat i treballarem conjuntament amb la ciutadania, buscant la seua complicitat en la transformació tan necessària de Borriana”.

Luís Hidalgo, també ha declarat que “hem enregistrat la llista del canvi. La llista de l’esperança en què les coses poden i han de canviar. Des d’avui, ens engeguem per millorar les condicions de vida quotidiana de les nostres veïnes i veïns.» Hidalgo a afegit «amb això, arrenquem definitivament un projecte valent per regenerar la ciutat i donar-li aquesta brillantor que la nostra gent té i tant es mereix. Un projecte que pose la vida al centre i que reivindiqui la dignitat de la gent jove, de les i els aturats, de les persones amb problemes d’accessibilitat i de la gent humil, sense oblidar-se de la necessitat de cuidar i dignificar les vides de la nostra gent gran.”

La candidatura formada per la coalició aglutina experiència fora de la política, persones amb una dilatada trajectòria en els assumptes municipals i de gestió en l’àmbit de la Generalitat Valenciana, així com la incorporació de gent jove.

Related Articles

Back to top button