Les Corts aproven una PNL per a eliminar la doble tarifació del TRAM en el municipi del Campello

La PNL, aprovada avui en la Comissió d’Obres Públiques, Infraestructures i Transports del parlament valencià, va ser registrada fa més d’un any per la diputada per Unides Podem – Esquerra Unida, Estefania Blanes. Blanes insta la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat al fet que s’establisca una data concreta per a la seua execució, per a no perpetuar retards i incompliments.

Les Corts Valencianes han aprovat hui una PNL per a dur a terme la unificació tarifària en el municipi de l’el Campello i, així, que totes les parades del municipi s’integren en la zona A del TRAM. El text ha estat registrat per la diputada per Unides Podem – Esquerra Unida, Estefania Blanes.

La PNL es va registrar fa més d’un any en el parlament valencià, però la seua part dispositiva continua plenament vigent, “malgrat els anuncis de la Conselleria”, puntualitza Blanes. “El 26 de gener de 2022, la Conselleria, a través d’FGV, va anunciar una reordenació zonal que en la pràctica suposava la unificació tarifària en la Zona A de totes les parades del TRAM al Campello. No obstant això, la realitat va ser diferent, perquè quan es va posar en marxa la reordenació zonal anunciada, es va tornar a deixar fora de la Zona A totes les parades del nord del municipi”, denuncia la diputada.

“Ahir, curiosament, un dia abans que s’aprovés nostra PNL, el portaveu del GM Socialista del Campello va anunciar als MMCC que aquesta setmana la Conselleria ha confirmat que prompte s’eliminaria la doble tarifació ”, explica Blanes, al que afegeix que “esperem que la Conselleria pose una data concreta perquè per fi la nostra demanda siga una realitat. Que actue i complisca: menys anuncis i més acció”.

Per la seua part, Perdro Mario Pardo, portaveu de Grup Municipal d’EUPV al Campello, afirma que “és la Conselleria qui té la competència. Han tingut vuit anys per a fer-ho, i a l’estiu van perdre una oportunitat d’or quan es va fer la reordenació zonal. Una incoherència incomprensible, que perpetua una injustícia històrica per a les nostres veïnes”.

Malgrat tot, Blanes creu que “amb voluntat política, aquesta situació podria solucionar-se a curt termini”. Així, reivindica posar fi a “una doble discriminació que les veïnes i veïns de l’el Campello porten massa temps sofrint. Ha de corregir-se com més aviat millor, millor”.

Related Articles

Back to top button