L’Institut d’Estudis Polítics organitza l’acte ‘El negoci de la necessitat’, un col·loqui sobre l’augment en els preus de l’energia

L’acte, que reflexiona sobre l’augment desorbitat dels preus energètics, es retransmetrà en format ‘en línia’ dimarts que ve 5 d’abril, a les 19:30h. Comptarà amb la presentació de l’alcalde de Polinyà de Xúquer, Òscar Navarro, i amb la participació de l’Enginyer Industrial David Pineda.

L’Institut d’Estudis Polítics, en col·laboració amb EU de la Ribera Alta i Baixa del Xúquer, organitza la xarrada-col·loqui “El negoci de la necessitat”, un acte que pretén contextualitzar els grans problemes de la classe treballadora i la població vulnerable davant l’espiral inflacionista de les companyies energètiques.

“Mentre que les grans empreses energètiques augmenten els seus beneficis, la majoria social arriba cada vegada amb més dificultats a final de mes”, afirmen des de l’Institut d’Estudis Polítics.

L’acte tractarà temàtiques com el canvi de model de producció, el càlcul de preus o la propietat dels mitjans de producció. Reivindicarà, a més, la posada en marxa d’una empresa pública de l’energia, un organisme que ja existeix i funciona en altres països veïns, i que actuaria com a regulador i garant d’una tarifa social que permeta posar fre als abusos del mercat al mateix temps que atendre les necessitats de les famílies més vulnerables.


L’acte podrà seguir-se per ‘streaming’ a través del següent enllaç:

https://bit.ly/NECESSITAT
Clau d’accés: 0000

Related Articles

Back to top button