Esquerra Unida reclama la resposta de l’Ajuntament a l’Agencia Valenciana Antifrau pels 21 milions d’euros que encara no s’han cobrat a la promotora de Golf Sant Gregori

El coordinador local d’Esquerra Unida a Borriana, Cristian Veses, ha reclamat per via administrativa l’informe que l’Ajuntament encapçalat per Maria Josep Safont, ha d’haver enviat ja a l’Agència Valenciana Antifrau en resposta a la reclamació de 21.052.095 euros que l’empresa urbanitzadora de Golf Sant Gregori li deu al consistori en concepte de retardaments en l’execució d’eixe PAI.

És un document que ja hauria d’haver-se fet públic donat que l’Agencia Antifrau va donar tres mesos per contestar i el termini de temps ja ha passat. “Com l’equip de Govern de Maria Josep Safont no ha fet pública la contestació i nega als borrianencs i borrianenques el seu dret a conèixer per què l’Ajuntament ha deixat d’ingressar a l’erari públic eixos 21 milions d’euros hem decidit actuar i reclamar per vía administrativa eixa informació”, destaca Cristian Veses.

“Pensem que davant aquesta greu situació de perjudici de l’interés general del poble de Borriana, on estan sobre la taula 21 milions d’euros, és molt important que els veïns i veïnes de Borriana coneguen la resposta, si és que s’ha produït, que l’alcaldessa ha traslladat a l’Agencia Valenciana Antifrau. No entenem que no es done explicacions i no es faça pública una informació tan rellevant i es deixe passar el temps donant peu a més inquietud per part del veïnat i dels propietaris de terrenys a la macroubranització de Golf Sant Gregori”, ha afegit el portaveu de la formació d’esquerres, Gabriel Ferrándiz.

Related Articles

Back to top button