IDEA ha tramitat 168 contractes de treballadores i treballadors en el 2016

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ha tramitat 168 contractes laborals durant 2016, segons la memòria que ha elaborat el departament. Açò suposa un increment del 74% des del 2015. Les empreses que han acudit a IDEA han posat a disposició un total de 252 ofertes de treball.

L’Ajuntament d’Alzira ha sigut la primera administració local que s’ha constituït en agència de col·locació per a tramitar ofertes d’empreses i remetre currículums de candidats. I tot això amb recursos pròpiament municipals. Les ofertes de treball són enregistrades telemàticament, es revisen els currículums, es confirmen les dades i són publicades tant en la pàgina web, el tauler d’anuncis i les xarxes socials d’IDEA, a més que es remeten per butlletí electrònic a totes les persones subscrites i també per mitjà de l’emissora municipal Alzira Ràdio. Fruit d’això és que s’han gestionat més contractes, cada vegada més les empreses confien en l’agència municipal i s’han inscrit 831 persones aturades més a les nostres oficines durant 2016.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “per aquest equip de govern, l’ocupació està sent la principal prioritat. S’ha dotat d’un 20% més de recursos i de pressupost municipal a IDEA des del 2015 i això s’ha traduït en una millora del servei i de les ofertes gestionades. Gràcies a l’esforç de persones desocupades i de les empreses, així com a les treballadores i treballadors d’IDEA, s’han pogut trametre més contractes i facilitar la inserció i l’ocupació en la nostra ciutat”.

A més a més, cal afegir que s’han realitzat des de l’agència de col·locació 2.812 atencions individualitzades, en l’assessorament i orientació laboral o actualització de currículums. I de la mateixa manera, en els monogràfics setmanals que organitza IDEA per a formació en la recerca activa de treball (ferramentes digitals, tallers d’entrevistes, ajudes i subvencions, etc.) s’han enregistrat 383 usuàries i usuaris (un 15% més que en el 2015).

Related Articles

Back to top button