Esquerra Unida de Silla exigeix que es trasllade la terminal de contenidors de l’estació ferroviària de Silla

Des de EUPV denunciem que el PP haja anunciat que la terminal de contenidors de Silla junt a la terminal de la Font de Sant Luis a València han sigut incloses en la Xarxa Transeuropea de Transport (*RTE-T). Una proposta que ha sigut adoptada per la Comissió Europea, a petició del Ministeri de Foment. Una decisió que no aporta cap riquesa al nostre poble ni genera  ocupació ni cap benefici fiscal a la ciutat, si no que arriba a generar greus problemes de sorolls que afecten a veïnes i veïns. A més a més, les principals vies d’accés al municipi es deterioren ràpidament a causa de la circulació constant de camions de gran tonatge i l’impacte visual de la terminal de mercaderies trenca el paisatge de l’entorn municipal.

Una terminal de mercaderies que va ser privatitzada en 2015, i que el seu tancament, reivindicat des de fa anys, sembla que encara no entra en els plans del Partit Popular. Per això, des d’Esquerra Unida, pensem que les intencions del Ministeri de Foment i la Conselleria d’ampliar l’estació de mercaderies de la Font de Sant Lluís a València pot ser una oportunitat per traslladar la terminal cap a l’extraradi de la capital, alliberant així a la ciutat de Silla dels perjudicis que aquesta ocasiona.

Perquè volem un poble de primera, terminal de contenidors fora de Silla.

Related Articles

Back to top button