L’alumnat de l’IES Josep Maria Parra visita les instal·lacions d’IDEA

El regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martínez i els tècnics d’IDEA han rebut a les i els estudiants

 Aquest matí les i els alumnes de l’institut d’educació secundària Josep Maria Parra d’Alzira, en l’especialitat d’economia, han visitat per conèixer de primera mà el funcionament i les instal·lacions de l’Agència de Desenvolupament Local IDEA, així com els serveis que s’ofereixen (tallers, cursos, projectes europeus, orientació i assessorament laboral i comercial… etc.). L’objectiu d’aquesta visita és tractar de que les els estudiants puguen conèixer les alternatives i l’ample ventall de possibilitats que IDEA ofereix per si en un futur necessiten d’aquestes ajudes, així de com poden orientar la seua carrera professional.

Tal i com ha valorat Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: «continuarem tractant d’aplegar a tota la ciutadania per a què conega tots els serveis que ofereix IDEA i així puguen aprofitar els recursos públics que es fiquen a l’abast, com també en el cas de les i els estudiants puguen tindre un lloc on poder dirigir-se quan necessiten orientació o assessorament».

Show More

Related Articles

Back to top button