La Biosfira de la Ribera se celebra al Parc de l’Alquenència els dies 19, 20 i 21 de maig

El darrer divendres va tindre lloc en IDEA una reunió organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, amb el departament de Medi Ambient i Agricultura i distintes associacions, empreses i entitats per a l’organització de la Biosfira de productes ecològics en la ciutat d’Alzira, que tindrà lloc el cap de setmana del 19 al 21 de maig del 2017.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “l’objectiu de la Biosfira consisteix en promocionar productors, distribuïdors, compradors i la ciutadania d’Alzira com de la nostra comarca per a potenciar els productes ecològics, tant alimentaris (agricultura ecològica i de proximitat, conserves…), sanitaris (fitosanitaris, biomedicina, cosmètics…), així com sectors econòmics en què la biotecnologia està adquirint protagonisme com ara la construcció, energies renovables, transport etc. També s’inclouran activitats culturals i lúdiques, amb concerts, tallers per als més menuts i artesania, de la de distintes associacions. Cal dir que a la comarca de la Ribera no hi ha cap fira ni trobada d’aquest tipus de productes, que està adquirint rellevància en tots els sectors econòmics i pretenem ser un referent”.

Per part de l’Ajuntament d’Alzira s’ha organitzat tot un pla per potenciar aquest àmbit de futur: en el mercat setmanal dels dimecres s’ha habilitat un espai per a productes ecològics per part del departament d’agricultura, en el Mercat d’Abastos igualment s’ubicaran empreses del sector de la mà del departament de Comerç i ara, des de Promoció Econòmica, també una fira que aspira a aglutinar totes aquelles indústries, comerços i entitats que treballen per un altre model econòmic, més sostenible.

Show More

Related Articles

Back to top button