Esquerra Unida Algemesí nomena com a candidata a l’alcaldia a Fina Machí.

En la darrera assemblea del col·lectiu local d’Esquerra Unida (EU – Algemesí) es va nomenar la companya Fina Machí com la persona designada per encapçalar la candidatura a les properes eleccions municipals del maig del 2023 per a l’Alcaldia d’Algemesí.

Fina Machí ha sigut Regidora d’Igualtat, de Salut i d’Educació, i després d’una pausa de la política institucional, però mai de la política de carrer i associativa, ha agafat energies renovades per a organitzar el partit i presentar la seua candidatura. Al front de les seues regidories ha destacat la seua lluita i constància per un Algemesí més igualitari, portant a terme polítiques clarament feministes i inclusives. Al front de la regidoria de Salut ha estat incansable demanant a la Conselleria les obres tant necessàries de l’ampliació del Centre de Salut que a hores d’ara ja comencen a donar els seus fruits, i en Educació ha estat treballant al dia en el Pla Edificant per modernitzar les escoles públiques.


Per a Fina Machí esta decisió d’encapçalar la llista d’Esquerra Unida Algemesí ‘ es fonamenta en un compromís ferm i determinant per a fer de la nostra ciutat un referent clar de les polítiques inclusives, l’educació i la cultura. Però a més, en la nova etapa que comença en breu, cal fer una clara aposta per cuidar allò proper, és a dir, anem a centrar una gran part de les nostres energies en la recuperació de l’espai públic, avançar creant una ciutat amb més peatonalització de carrers, una política que garanteix l’accés a l’habitatge i la salut i la igualtat com pilars transversals del programa. És un repte i ací em trobareu junt a la resta de persones que conformaran este projecte i el col·lectiu dinàmic i transformador del nostre grup polític’.


Esquerra Unida d’Algemesí considera que és la persona ideal per la seua experiència, el seu caràcter amable, extravertit i conciliador, i alhora també fem una clara aposta per incorporar persones joves amb un gran potencial. Aquesta experiència és la ideal per guiar a un grup jove, però preparat i amb participació al teixit associatiu local, persones compromeses en un Algemesí més participatiu, més tolerant, amb menys crispació i moltes, moltes ganes de treballar. Estes persones, algunes d’elles independents, però amb compromís de cuidar allò proper que son els nostres serveis públics son: Tony Cooper, Noelia Girbes, Ximo Rosell i Anna Tormos.

Related Articles

Back to top button