Tony Cooper pren el relleu de Fina Machí i serà el nou regidor d’Esquerra Unida Algemesí.

L’alcaldable Fina Machí fa un pas al costat assumint que “s’ha donat un escenari polític molt diferent del que ens esperàvem”


Esquerra Unida d’Algemesí, després de les eleccions del 28 de maig on els vots de la ciutadania li han atorgat un regidor, ha decidit en assemblea fer un relleu en el càrrec de portaveu del grup municipal i
donar pas a un perfil polític “adaptat al paper d’oposició d’un més que probable govern del PP amb la ultradreta”.


Així mateix, Fina Machí, qui havia estat la candidata a l’alcaldia per part del col·lectiu, ha manifestat que “la nostra força política aspirava a mantindre la representació en l’Ajuntament amb dos representants així com revalidar el govern de coalició, però no s’han pogut complir cap dels dos objectius”, per això, Machí
assegura que “s’ha donat un escenari polític molt diferent del que ens esperàvem i, per tant, calia fer un canvi”.


Tony Cooper, advocat de 32 anys i fins ara número 2 de la candidatura, serà la nova veu d’Esquerra Unida en l’Ajuntament d’Algemesí i “de totes aquelles persones que necessiten ser escoltades ara que venen temps complicats, sobretot de la ciutadania que més pot patir les retallades de drets i serveis socials per les polítiques negacionistes de la dreta i la ultradreta”, assegura el nou edil.

Related Articles

Back to top button