EUPV s’implica en la celebració de l’Orgull LGTB+ i presenta mocions de recolzament als ajuntaments valencians

La Comissió Executiva d’Esquerra Unida del País Valencià ha reiterat el seu compromís amb la lluita LGTB+ sumant-se un any més a la celebració del Dia de l’Orgull, el proper 28 de juny. A més d’implicar-se des de l’Àrea LGTBI d’EUPV, Aleas, en l’organització de diferents actes arreu del País Valencià, Esquerra Unida ha elaborat una moció que s’està presentant a tots els ajuntaments del nostre territori on EUPV té representació.

En paraules de Rosa Pérez Garijo, “un any més la nostra organització dóna total recolzament a la celebració de l’Orgull i a la lluita del col·lectiu LGTB+, especialment en moments com els actuals en què la ultradreta tracta de retallar llibertats i drets. A través de les nostres mocions estem aconseguint un ferm compromís dels ajuntaments valencians amb la igualtat i els drets de totes i tots, alhora que impulsem que totes les institucions on està Esquerra unida es sumen a les campanyes de denúncia contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia. En aquesta lluita no hi ha termes mitjans: totes les persones han de disposar dels mateixos drets, i Esquerra Unida estarà sempre al costat de les persones que lluiten per avançar en la igualtat, la justícia i la democràcia”.

Related Articles

Back to top button