Esquerra Unida felicita a Pilar Lima i a Podem 

 

Rosa Pérez Garijo: “S’obri un nou capítol per aprofundir en l’aliança d’Unides Podem, essencial per garantir les polítiques d’esquerres que milloren el nostre país”

La Comissió Executiva d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), reunida aquesta vesprada per videoconferència, ha volgut expressar la seua felicitació a la nova coordinadora de Podem-PV, Pilar Lima. Tal i com remarca la coordinadora general d’EUPV Rosa Pérez Garijo, “ja li hem traslladat la felicitació personal a la pròpia Pilar Lima, però volem també expressar-la per part de tota l’organització, fent-la extensiva a les companyes i companys de Podem. Han culminat un intens i apassionant procés de renovació al si del partit, del qual estem ben segures que eixiran reforçades, il·lusionades i amb tota l’energia i l’entusiasme per seguir contribuint a millorar la vida de les valencianes i els valencians, i per aprofundir en l’aliança d’Unides Podem, essencial per garantir les polítiques d’esquerres que milloren el nostre país”. 

Pérez, a més, ha volgut traslladar als companys de coalició a Unides Podem tot el recolzament per part de l’organització “per seguir compartint colze amb colze lluita i treball com sempre hem fet, tant als carrers i les bases, com a les institucions en què Unides Podem disposa de representació. Sota el nostre punt de vista, el govern del Botànic II mai ha perillat; al contrari, a partir d’ara s’obri un nou capítol per impulsar encara més la veu de la gent allà on anem juntes les dues organitzacions, contribuint conjuntament a aconseguir un govern autonòmic més sòlid i cohesionat que mai”. 

Related Articles

Back to top button