Esquerra Unida considera que l’absolució dels encausats a Brugal és un missatge d’impunitat que la societat no pot tolerar 

 

Estefania Blanes: “Confiem en que els recursos que es presenten aconseguisquen que els culpables paguen”

La diputada d’Esquerra Unida i portaveu adjunta del Grup Parlamentari d’Unides Podem a les Corts Valencianes, Estefania Blanes, ha lamentat en nom d’EUPV “la frustrant absolució dels acusats pel cas Brugal en la seua peça del Baix Segura, un territori especialment castigat per les pràctiques que durant anys han arrassat el patrimoni comú en benefici d’unes quantes butxaques”. No obstant això, Blanes destaca que “de qualsevol forma, i malgrat l’anulació de les escoltes telefòniques per qüestions tècniques, l’opinió pública coneix els culpables i és conscient de qui ha consentit i promogut aquestes pràctiques”.

Per a Estefania Blanes, “el pitjor d’aquesta sentència és que, en lloc de ser exemplaritzant de com s’han de castigar els delictes contra el patrimoni natural i contra els recursos públics, el que ha acabat és escampant una vegada més una sensació de que aquests presumptes delinqüents gaudeixen d’una impunitat que a la ciutadania ens desespera”. Malgrat això, Blanes confia “en que es presenten els corresponents recursos per a que els culpables paguen”.

Des d’Esquerra Unida, a més, s’ha volgut agrair “a tots els col·lectius que porten anys lluitant per la decència política i la netedat a la zona del Baix Segura. La gent d’Esquerra Unida, junt amb milers de ciutadans i ciutadanes de les comarques del sud, porten anys treballant per frenar aquests abusos, i segueixen lluitant per que no continuar malbaratant el territori i atemptant contra els recursos de totes i tots”.

Related Articles

Back to top button