Esquerra Unida reclama que el manteniment de l’Hospital de Llíria siga de gestió pública

 

Estefania Blanes: “Els treballadors actuals estan a punt de perdre la seua feina perquè canvia l’empresa; la millor solució, per a ells i per als usuaris i usuàries, passa per assumir el servei des de l’Administració”

Esquerra Unida del País Valencià, a través de la seua diputada i portaveu adjunta al grup parlamentari d’Unides Podem a les Corts Valencianes, Estefania Blanes, ha expressat “el recolzament per part de la nostra organizació als treballadors i treballadores que veuen perillar la seua ocupació en no ser subrogats els seus contractes a l’empresa que assumirà el manteniment de l’Hospital de Llíria. Els treballadors actuals, per tant, estan a punt de perdre la seua feina, i la millor solució, per a ells i per als usuaris i usuàries de l’hospital, passa per assumir el servei des de l’Administració”. 

La pròpia Blanes indica que traslladarà la qüestió a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Púbica per “avançar en la recuperació d’un servei que permetria salvar l’ocupació d’uns professionals que han estat al peu del canó durant els pitjors moments de la crisi sanitària, alhora que beneficiaria el servei que s’ofereix a la ciutadania en tractar-se de treballadors que ja coneixen les instal·lacions i els equipaments”.

Estefania Blanes ha recordat que “l’Administració autonòmica ha de continuar treballant per la reversió de serveis sanitaris privatitzats, entre ells aquestes funcions de manteniment de Llíria i el seu departament de Salut; perquè el fet d’estar en mans privades precisament provoca aquests problemes de precarietat laboral, entre molts altres. El nostre govern ha de seguir avançant en la recuperació de serveis que ara mateix estan en mans privades i deurien, per la seua pròpia naturalesa i per al benefici del conjunt de la ciutadania, recaure en el sector públic”.

Related Articles

Back to top button