Unides Podem- Esquerra Unida exigeix al delegat de govern l’obertura d’una investigació per les actuacions “desproporcionades” de la Policia després de la concentració d’ahir

 

Estefania Blanes, diputada del Grup Parlamentari Unides Podem, demanarà la compareixença de Juan Carlos Fulgencio perquè done explicacions en seu parlamentària.

Diversos vídeos pujats a les xarxes socials mostren com uns agents de la Policia Nacional llancen a un jove per una costera d’un pàrquing i com, a continuació, rep diversos colps i potades. Els fets van ocórrer a les immediacions de la Plaça de Sant Agustí de València ahir, després de la concentració contra la repressió en Catalunya.

El grup parlamentari Unides Podem, de la mà de la diputada d’Esquerra Unida Estefania Blanes, ha anunciat que demanarà la compareixença del delegat del govern, Juan Carlos Fulgencio, per tal que done explicacions en seu parlamentària sobre l’operatiu policial i sobre si pensa investigar les actuacions “desproporcionades” de la Policia i prendre mesures al respecte.

Per últim, la diputada autonòmica ha manifestat que també exigirà llums i taquígrafs sobre l’actuació de la Delegació de Govern davant la concentració de l’extrema dreta, celebrada en el mateix lloc i a la mateixa hora, i que no havia estat comunicada prèviament.

Related Articles

Back to top button