La Conselleria de Participació i la Diputació de València volen coordinar-se en les polítiques de Transparència i Bon Govern

Rosa Pérez Garijo s’ha reunit amb la diputada provincial de Cooperació Internacional, Transparència, Govern Obert i Participació

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, ha mantingut una reunió amb la diputada provincial de Cooperació Internacional, Transparència, Govern Obert i Participació a la Diputació de València, Mentxu Balaguer, en una primera aproximació que persegueix la coordinació entre ambdues institucions per a portar les tasques que duen a terme les dues administracions en aquestes matèries als municipis.

Pérez Garijo ha qualificat la trobada de “molt positiva” i ha explicat que, d’entre els temes que s’han abordat a la mateixa, s’ha tractat sobre com dur en col·laboració amb la Diputació Provincial de València les polítiques de la Conselleria en qüestió de Transparència i Participació també a l’Administració local.

“L’Administració local és la més propera a la ciutadania”, ha assenyalat la consellera, motiu pel qual ha anunciat que les dues institucions es coordinaran per tal d’aconseguir aquest objectiu.

Per la seua banda, la diputada provincial ha indicat que aquesta primera aproximació ha servit també per a començar a treballar en “marcar un full de ruta per a que les ajudes, les línies de treball i inquietuds” d’ambdues institucions “estiguen coordinades de mode que arriben als ajuntaments” i, així mateix, s’ha mostrat disposada a “treballar conjuntament per establir sinergies, unificar criteris i complementar els recursos al servei dels municipis i els ajuntaments perquè la Transparència, el Bon Govern i la Participació Ciutadana estiguen en l’ADN de les administracions autonòmiques, provincials i municipals”.

Related Articles

Back to top button