Esquerra Unida lamenta “l’obstinació” del PSOE per repetir les Eleccions i reclama una “negociació real”

La Comissió Executiva d’Esquerra Unida del País Valencià ha qualificat d’ “errada majúscula” l’actitud de Pedro Sánchez, a qui acusa de tenir una “actitud hostil que està impedint una negociació real per a conformar govern”.

La coordinadora general de la formació, Rosa Pérez Garijo, ha insistit en la necessitat de tancar un acord que acabe amb l’asfixia que estan patint moltes famílies, com a conseqüència del retard en els lliuraments a compte i en la no resolució del problema de l’infrafinançament.

La Comissió Executiva d’Esquerra Unida del País Valencià, reunida ahir a València, ha realitzat un pronunciament en el què acusa al PSOE d’estar bloquejant qualsevol possibilitat de conformar un govern que solvente els problemes de la ciutadania i que evite una nova convocatòria electoral.

En opinió de l’organització d’esquerres, el govern en funcions del PSOE “no ha assumit el resultat de les Eleccions del passat mes d’abril, i està insistint en realitzar una investidura on la resta de grups li hagen de regalar els vots a Pedro Sánchez sense cap compromís programàtic amb garanties efectives d’execució”.

La coordinadora d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, insta a les parts a “emprar tot el temps i l’energia en seure a parlar, amb l’objectiu d’arribar a un acord més que necessari i urgent per a conformar un govern”.

9 d’Octubre

Així mateix, la formació d’esquerres ha anunciat que el seus càrrecs pública acudiran als actes institucionals de la celebració del 9 d’Octubre, fent una crida a la participació a la resta de la societat perquè acudisca a aquestos i a la tradicional manifestació de la vesprada que organitza la Comissió 9 d’Octubre, de la qual EUPV en forma part.

Related Articles

Back to top button