“Sagunt es mereix un alcalde com Guillermo Sampedro”

La coordinadora general d’EUPV i diputada en Les Corts, Rosa Pérez Garijo, ha visitat hui Sagunt per a donar suport a la candidatura municipal d’Esquerra Unida d’aquesta ciutat de la comarca del Camp de Morvedre

L’alcaldable d’EU ha donat quatre raons per a votar la seua candidatura a Sagunt; la primera, que “Esquerra Unida és garantia sí o sí de polítiques d’esquerra”, i ha posat com a exemple la pròpia ciutat de Sagunt, “ben gestionada des de l’esquerra”. La segona, la seua voluntat “d’assegurar, consolidar i rematar els projectes que s’han posat en marxa durant aquesta Legislatura i que finalitzaran en la pròxima, com per exemple el Castell de Sagunt, l’IES número 5 en el Port de Sagunt, el CEAM en el Port, el Sender Blau, el Parc Urbà, etc”. La tercera, perquè compten amb “l’experiència d’aquests quatre anys i amb l’equip adequat, un equip amb les idees molt clares”. I la quarta i última, “que ha quedat demostrada”, que seria la “capacitat de posar en marxa idees creatives, properes, pròximes, realistes i, sobretot, modernes”. 

Sampedro pretén “estendre la bona gestió que hem desenvolupat en algunes àrees com la SAG, Joventut, Serveis Socials… a la resta d’àrees i, especialment, a l’alcaldia”. Un objectiu que es troba “a 1.000 vots”. En la seua opinió, dos fets avalen la possible consecució del seu objectiu, d’una banda, que fa quatre anys EU va obtindre quasi 5.000 vots i que en les passades eleccions generals del 28 d’abril la coalició on es presentava  Esquerra Unida va obtindre el 22% del vot a Sagunt, per la qual cosa, insisteix, “té opcions serioses d’aconseguir l’alcaldia”. 

Això sí, Sampedro ha lamentat la circumstància que “persones d’esquerres es queden sense representació en l’Ajuntament”, per la qual cosa, “l’opció més segura d’esquerres és votar Esquerra Unida”, ha afirmat. 

Per la seua banda, Rosa Pérez Garijo, com a coordinadora general d’Esquerra Unida ha pòsat en valor el seu “treball passat, present i sobretot, futur”. Per a la parlamentària, “és evident tot el treball que s’ha realitzat a Sagunt aquesta darrera legislatura, on EUPV ha sigut fonamental en el govern”.

Per a Pérez Garijo, “no sols a Sagunt, sinó en tots els municipis on governa, Esquerra Unida és garantia de polítiques de transformació”.  “Som els que treballem per la reversió dels serveis públics, els que portem endavant les polítiques de feminisme, de laïcisme, de participació, de memòria democràtica… com així es pot veure perfectament en les àrees que han desenvolupat Guillermo, Mónica i Roser”, ha afirmat.

La líder d’EUPV s’ha mostrat convençuda de tenir moltes opcions d’aconseguir l’alcaldia. “Sense dubte, Sagunt es mereix un alcalde com Guillermo Sampedro”, ha reivindicat. 

 

Related Articles

Back to top button